Om oss

Vi är Maxitech

I dagens teknik drivna värld där IT- och Tech-lösningar är under konstant utveckling är behovet av konkurrenskraftig IT/Tech-kompetens större än någonsin. Det är just det som vi på Maxitech är experter på, vi är ett konsultföretag som erbjuder IT/Tech-branschens vassaste kompetenslösningar. Vi har stor erfarenhet och är specialister på flexibla och högkvalitativa konsultlösningar. 

IT/Tech-tjänster av högsta kvalitet

Maxitech erbjuder IT/Tech-tjänster av högsta kvalitet som hjälper ert företag att växa. Tillsammans kan vi förenkla, effektivisera och utveckla era IT/Tech-lösningar med rätt person på rätt plats. Vi skräddarsyr noggranna lösningar efter varje kunds unika behov.

Vår målsättning

Vi vill göra arbetsmarknaden ännu bättre för duktiga och ödmjuka personer inom IT/Tech och på så vis möjliggöra för fler verksamheter att ta del av rätt person med rätt kompetens.

 Våra medarbetare är utan tvekan kärnan i hela verksamheten där vi strävar efter att vara en välmående arbetsplats där medarbetarna trivs, mår bra och vill utvecklas. Det uppnår vi genom att lyssna och förstå medarbetarnas behov av balans mellan arbete och fritid. Vår unika arbetsmodell innebär att våra medarbetare själva kan styra över sin tid, ersättning och arbetsplats – det kallar vi livsbalans!

 

Skräddarsydda konsultlösningar

På Maxitech är vi flexibla och anpassar oss alltid efter kundens specifika behov och önskemål, vi ser till att leverera rätt kompetens för ert företag. Vårt kvalitetssäkrade konsultnätverk säkerställer att vi kan erbjuda specialistkunskap anpassade efter era behov.

 

Trygg samarbetspartner & långsiktiga relationer

Vi på Maxitech har lång branscherfarenhet och expertis av alla olika konsultlösningar inom IT/Tech. Att erbjuda våra kunder hög servicegrad och branschens skarpaste kompetens ser vi som en självklarhet. Vi vill vara en långsiktig samarbetspartner som tillsammans hjälper er att växa och utvecklas. På Maxitech ställer vi alltid upp för våra kunder, bygger nära relationer och stort personligt engagemang. Tillsammans får vi människor och företag att växa och nå sin fulla potential.

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig!