Bli en av oss

Maxitech – Branschens bästa möjlighet till livsbalans och rätt ersättning

Det här kan vi erbjuda dig

Som anställd hos Maxitech blir du en viktig kugge i ett företag med fokus på kompetens, frihet och de faktorer som är viktiga för just din livsbalans. Hos oss får du goda förutsättningar att utvecklas och bredda din kompetens, så att du ständigt ligger i framkant av den tekniska utvecklingen. Inom Maxitech har vi en varm familjekänsla. Vår personal är vår viktigaste tillgång och vi lägger stor vikt vid att alla medarbetare ska ha en bra livsbalans mellan arbete och fritid, här inkluderar vi allt från arbetstider, trygghet, sociala aktiviteter och kompetensutveckling.

Hög ersättning och flexibelt arbete

Vår uppskattade arbetsmodell garanterar dig som konsult en hög ersättning och flexibla arbetsdagar. Du kan själv styra hur du lägger upp ditt arbete och fördelar din ersättning. Kanske vill du ta ut en högre bruttolön, en längre semester eller möjliggöra en tidigare pension? Hos oss på Maxitech är beslutsvägarna korta och ditt personliga inflytande stort, vi är ett företag med stort hjärta som prioriterar våra medarbetares välmående.

Spännande och utvecklande uppdrag

Att arbeta som IT/Tech-konsult på Maxitech innebär många spännande och utvecklande jobbmöjligheter. Vi har alla typer av kunder i vårt nätverk, stora och välkända företag, intressanta startups och uppdrag inom den offentliga sektorn. Hos oss finns möjlighet att arbeta i varierande roller på företag med olika inriktningar och storlek, på så sätt får du chansen att både bredda och specialisera din kompetens – möjligheterna är många!

Vad innebär det att jobba som IT/Tech-konsult?

Att jobba som IT/Tech-konsult på Maxitech innebär att du är anställd hos oss, men hyrs ut och utför jobb åt våra kunder. Baserat på din kompetens, erfarenheter och karriärsmål matchar vi dig med rätt uppdrag och företag. Vi håller dock regelbunden kontakt med dig för att säkerställa att du trivs, utvecklas och stöttar dig under hela uppdraget.

Bli IT/Tech-konsult hos oss!

Vi håller ständigt utkik efter skickliga medarbetare som vill bli en del av vårt framgångsrika team. Har du specialistkunskaper inom IT/ Tech och är öppen för nya jobbmöjligheter – då har du kommit rätt! Maxitech erbjuder en varm familjekänsla, hög ersättning, flexibla arbetsdagar och utvecklande jobbmöjligheter. Välkommen att connecta med oss redan idag.